pdf2

Comunicate

pdf2    28.08.2019   ANUNT PUBLIC – Solicitare aviz de mediu lucrari de demolare constructii


  • 20.05.2019 Comunicat de presa

In data de 20 mai 2019, IAR SA a primit vizita unei delegatii guvernamentale condusa de Dna Viorica DANCILA, Prim Ministru al Guvernului Romaniei.

Din delegatie au mai facut parte: Dnul Niculae BADALAU – Ministrul Economiei, Dnul Gabriel LES-Ministrul Apararii Nationale, Dnul Orlando Teodorovici- Ministrul Finantelor Publice, Dna Sorina PINTEA- Ministrul Sanatatii, secretari de stat, senatori.

Din partea IAR SA au participat factorii de decizie din echipa manageriala, condusa de dl Neculai BANEA, Director general.

A fost prezentata situatia economica financiara a IAR SA, planul de productie pentru anul in curs, programele in derulare si perspectivele pentru viitor: implicarea majora in viitoarele programe de achizitii ale MApN pentru elicoptere multi-misiune. Un punct important al discutiei l-a reprezentat programul de investitii al IAR SA. Ca urmare a discutiilor, s-a obtinut promisiunea ca din profitul net al companiei pe anul 2018 ramas de distribuit, suma de 15 milioane lei sa ramana la dispozitia societatii pentru finantarea programului de Investitii al anului 2019.

Discutiile au fost urmate de o vizita a facilitatilor de productie ale IAR SA si de prezentarea  elicopterelor modernizate de IAR SA in cadrul programelor dezvoltate pentru Ministerul Apararii Nationale.

Vizita s-a incheiat cu declaratii de presa.


pdf2    27.03.2019   Anunt public de revizuire AIM

pdf2    19.10.2018   Vânzare mijloace auto disponibile – Finalizat

 

Contactează-ne:

Please leave this field empty.